SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
Repülők a II. világháborúban

: Repülők a II. világháborúban

Kiadás:

h. n., 2002

Kiadó:

Hajja & Fiai Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika Repülés Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

96 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963932938x

tartalom:

"A könyvben olyan szövetséges típusok találhatók meg, mint az amerikai B-24-es Liberator, B-29-es szupererőd, B-17-es repülő erőd, a szovjet MiG-3-as, Lavocskin La-5-ös, Tupoljev TB-7-es, a brit Lancaster, Beaufighter, Spitfire, Hurricane, Mosquito és Wellington. A másik oldalról olyan híres német típusokat mutat be, mint a német Dornier Do 17-es, Focke-Wulf Fw 189-es, Heinkel He 111-es, Junkers Ju 87-es és Messerschmitt Bf 109-es. A Repülőkben tárgyalt gépeket fekete-fehér fénykép illusztrálja, illetve rövid szöveg mutatja be tervezésüket, fejlesztésüket és történetüket. Emellett részletes táblázatban sorolja fel a szerző a repülő műszaki adatait: hosszúság, fesztáv, magasság, csúcssebesség, szolgálati magasság, hatótávolság, erőforrás és fegyverzet."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!