SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
Robotrepülőgépek

: Robotrepülőgépek

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika Repülés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Haditechnika Fiataloknak

Terjedelem:

63 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633263395

tartalom:

"Az újra beinduló Haditechnika fiataloknak sorozat kiadványa - céljának megfelelően - a legszükségesebb fogalmi tisztázás után nagy teret szentel a robotrepülőgépek megjelenésével összefüggő előzményeknek, a hitleri Németországban a második világháború idején elért kezdeti sikerek leírásának, majd pedig a háború utáni fejlődésnek. Az olvasó ezekben a fejezetekben alig vagy egyáltalán nem ismert tényekkel találkozik. Nem kevésbé érdekesek azok a részek, amelyek bemutatják az amerikai robotrepülőgépek megszületésének körülményeit, majd az utóbbi évtizedekben megtett utat a legveszélyesebb fegyverfajták egyikének széles körű szolgálatba állításáig valamennyi haderőnemnél. Azzal a meggyőződéssel adjuk az olvasó kezébe ezt az aktuális témát technikai nézőpontból feldolgozó írást, hogy bizonyára sok hasznos tudnivalóval ismerkedhet meg belőle, és bővítheti a robotrepülőgépekről eddig szerzett ismereteit."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!