SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
Vadászrepülők. Légi harc a sugárhajtású gépek korában

: Vadászrepülők. Légi harc a sugárhajtású gépek korában

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Gold Book

Kategóriák:

Haditechnika Repülés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

384 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9649248894

tartalom:

˝Ivan Rendall a sugárhajtású repülőgépek korának - vagyis a mi korunknak - légi háborúit írta meg ebben a kötetben. A hidegháború számtalan helyi háborúban vált forróvá, a Korea, Vietnam, a közel-keleti háborúk, a falklandi, az Öböl-háború, sőt, a balkáni háborúk közös tulajdonsága , hogy mindegyikben gázturbinás, sugárhajtású vadászgépeken ülő, maroknyi pilóta vívta ki valamelyik hadviselő félnek a légi fölényt. Hogy azután mire mentek vele, s hogy lehet-e légi fölény nélkül háborút nyerni a modern korban, az már messze túlvezet a légi hadviselés kérdésein. A kétpólusú világ szuper- és középhatalmai mind a második világháborús német kutatók eredményeiből indultak ki, de nagyon eltérő vadászgépeket, légiharc-doktrínákat, és légierőket fejleszettek ki a közös alapből. A vadászgép és pilótája a modern kor ikonjai, ugyanakkor költségvetésnek, minisztereknek és tábornokoknak kiszolgáltatott esendő szereplői is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!