TÖRTÉNELEM / Hadtörténelem kategória termékei
Admirálisok . A  történelem legkiválóbb tengernagyai 1585-1945

: Admirálisok . A történelem legkiválóbb tengernagyai 1585-1945

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Zrínyi Kiadó

Kategóriák:

Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

318 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633273366

tartalom:

"Tavaly szép sikert aratott olvasóink körében Gerald Suster Generálisok című könyve, mely a történelem legkiválóbb hadvezéreit mutatta be. Ez a kötet - mintegy a Generálisok párjaként - az újkor és a legújabb kor legkiemelkedőbb tengernagyainak portréit rajzolja meg. A mű - mely az amerikai Tengerészeti Intézet által gondozott hatalmas terjedelmű munka rövidített változata - 1585-től 1945 augusztusáig, a második világháború lezárultáig tárgyalja a tengeri hadviselés nálunk alig-alig ismert történetét, egy-egy karakteresen megkülönböztethető korszakot az akkori idők kimagasló képességű admirálisainak tudományos ám a regényességet sem nélkülöző bemutatásával. E kiemelkedő tengeri hadvezérek: az angol Francis Drake, a holland de Ruyter, az angol Horatio Nelson, az osztrák Tegetthoff, az amerikai George Dewey, a japán Tógó, a brit Jellicoe és Cunningham, valamint az amerikai Raymond Spruance. Ez a hadtörténeti munkának és szórakoztató művelődéstörténeti olvasmánynak egyaránt kitűnő könyv (s most az egyszer nem a szokványos frázis ez) a magyar olvasó számára valóban hézagpótló mű."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!