SPORT ÉS PASSZIÓ / Hajózás kategória termékei
Az ördög állkapcsa

: Az ördög állkapcsa

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Új Vénusz Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Hajózás Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Időgép Könyvek

Terjedelem:

270 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Az Ördög-háromszögtől az Ördög Állkapcsáig? Nem, ez nem egy cápa története a Bermuda-háromszögben. Az Ördög-háromszögről elég csak annyit mondanunk, hogy ez a földgolyó egyik legrejtélyesebb vízfelülete. Az Ördög Állkapcsa pedig valóságos hely a kaliforniai tengerparton, közel Point Argueilóhoz, ahol jó néhány szokatlan dolog történt az idők során. Leginkább arról nevezetes e hely, hogy 1923-ban alig több mint öt perc alatt az Egyesült Államok flottájának hét torpedórombolója tűnt el örökre. Ennek a könyvnek az a célja: hogy megmutassa az olvasónak: bár az Ördög-háromszöget tartják a Föld legrejtélyesebb vízfelületének, vannak más óceánok, tengerek, vízterületek, melyek ugyanolyan különösek, ha nem még inkább, mint az előbbi. Olyan dolgok esnek meg ezeken a helyeken, amelyek már szinte túl vannak a hihetőség határain - kivéve azt az egy tényt, hogy valójában megtörténtek. Kedves Olvasó, döntse el Ön ezek alapján, hogy Földünk melyik vízfelülete a legrémísztőbb és legbizarrabb!˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!