SPORT ÉS PASSZIÓ / Hajózás kategória termékei
Európától Ázsiáig. Egy idegzet hajóra száll

: Európától Ázsiáig. Egy idegzet hajóra száll

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Epocha

Kategóriák:

Hajózás Regény, elbeszélés Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

200 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Egy idegen világokat megismerni és magábaölelni vágyó író elindul az erdélyi hegyek közé zárt Kolozsvárról, és eljut - Konstantinápolyba. Konstantinápoly tornyaival, kevert életével, vizeinek tündériségével, sikátorainak szociális rémségeivel, és az európaiságnak itt szétterülő, előkelő rothadástól ragyogó mocsaraival - abban a különös éreztetési módban, melyet ez a könyv és ez az író művel. Ebben az éreztetési módban csillog ennek a könyvnek a rendkívülisége, ebben van közlő erejének hatásossága, ebben van az író önmagába vetett hite. ...Valahogy így kell képzelni a dolgot: van valahol egy idegzet, és az hajóra száll, lerepül a Fekete-tengeren a Boszporusz csodálatos városáig. Ez az idegzet azt mondja magának: "Te pedig nyitva állsz; mindenre a teljesség mértékében reagálsz; szenvedsz és gyönyörködöl; rángatódzol és mámorosodsz; a személytelenség legvadabb expanziójában tombolsz; legtöbbnyire egészen megfeledkezel a lényről, melyet csontjaidban és húshálóid között hordsz, és villogsz, felborulsz, összehúzódol és kinyújtózkodol, mint ostor kunkoroddal és mint gyönyör habzol, aszerint, ahogyan az élmény a tudatosság kontrollja nélkül rád hat; úgy viselkedsz, mintha egy csomó tüneményes féreg volnál, melybe beleront a Nap tüze, a szél szigonya, az ökölcsapás szőrös irgalmatlansága, a bűbáj édessége."

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!