SPORT ÉS PASSZIÓ / Hajózás kategória termékei
Hajók. Kézikönyv

Hajók. Kézikönyv

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Hajózás Technikatörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

1230 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631036456

tartalom:

A magyar hajózásnak, hajóiparnak hosszú és eredményes múltja ellenére ez ideig nem volt egy olyan kézikönyve, amely a gyakorló hajós, a hajótervező naponta felmerülő kérdéseire egyértelmű és korszerű választ adott volna. A szerzői kollektíva igyekezett gyorsan változó világunk közepette egy, a legfontosabb ismereteket tartalmazó korszerű kézikönyvet a „vízi emberek” kezébe adni, segítve, könnyítve ezzel munkájukat, összegyűjtve és közre adva azt, ami korszerű, a szakmában maradandó és gyakorta előfordul, szükségtelenné téve a gyakori és bizonytalan adatfeltárások időrabló munkáját. A szerzői kollektíva magára vállalta az adatok feltárását, szelektálását, rendezését, a gyakorlat igazolta jó értékek és megoldások keretbe foglalását. Minden mű valaki számára készül. A hajók kézikönyve a magyar egyetemi és főiskolai szintű ismeretekkel rendelkező hajósok és hajóépítők számára kíván hasznos segítséget nyújtani.

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!