SPORT ÉS PASSZIÓ / Hajózás kategória termékei
Hajósmesterség

: Hajósmesterség

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Hajózás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

484 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A rendkívül szerteágazó ismereteket igénylő hajósmesterség nemcsak hajóstisztek vagy jövendő hajóstisztek, de minden hajós számára szükségessé teszi, hogy elsajátítsa a kialakult s állandóan korszerűsödő, azt a mesterségbeli tudást, aminek gyakorlati ismerete nélkül folyami vagy tengeri hajón fedélzeti beosztásban a szolgálatot nem volna képes eredményesen ellátni. Minden hajósnak ugyanis tisztában kell lennie a hajó szerkezeti kialakításával, a hajók típusaival, az elemi hajóépítési és hajózási ismeretekkel, - a kötelek különféle fajtáival, a csomózásokkal, rakodásokkal, az ezeknél használt gépekkel, eszközökkel, eljárásokkal, karbantartási, javítási, tisztítási munkákkal, jelzésekkel, mentő és egyéb berendezésekkel, valamint kezelésükkel és használatukkal. Ezt az alapvető folyami hajós és tengerész számára nélkülözhetetlen ismeretanyagot foglalja össze könyvünk hajózásunk különleges jellegének megfelelően a folyami hajósok, és a Duna-tengerjárók fedélzeti beosztottai szükségletének figyelembevételével. Kádár Ferenc kapitány "Hajósmesterség" című könyve azonban nemcsak a belvízi és tengerhajózás hajósai számára elmaradhatatlan segédkönyv, de egyben minden hajózás iránt érdeklődő számára szakszerű tárgyilagossága mellett is vonzó olvasmány, összefoglaló képet nyújtva az ötezer éves ősi foglalkozás, a hajósmesterséggel kapcsolatos ismeretekről és tudnivalókról."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!