SPORT ÉS PASSZIÓ / Hajózás kategória termékei
Magyar vizek vitorlásai

: Magyar vizek vitorlásai

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Athenaeum 2000 Kiadó Kft.

Kategóriák:

Hajózás Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

127 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963926198x

tartalom:

"Melyik a legrégebbi magyar vitorlás hajó? Nemere? Talizmán? Kishamis? Vagy a Tramontana? Aki nem tudja jól teszi ha elolvassa a Magyar vizek vitorlásai című képeskönyvet, mert a válasz mellett számos más érdekességet is megtud a vitorlázásról, a hazai hajókról. Aki pedig tudja annak- is tartogat meglepetéseket az album. Az alaposan átdolgozott könyv ugyanis a gyorsan fejlődő vitorlásélet legújabb sikereit, legkorszerűbb hajóit is bemutatja, amellett hogy történeti jellegű áttekintést ad az elmúlt század hazai vitorlás, sportjáról. Nálunk főleg a Balatonon, de más tavakon is élénk vitorlás élet zajlik. Azoknak. akik a vízen élnek, s azoknak akik a partról gyönyörködnek a hajók látványában egyformán hasznos, ha megismerik az egyes vitorlástípusoknak, ha tudnák melyek a jellemzői, mióta építik, ki tervezte őket, és képesek lesznek a mellékelt színes képek alapján fölismerni a hajókat. A könyv szerzője több tucatnyi vitorlás szezont töltött el a vízen. A hajók többségét belülről is ismeri. Könyve így a szubjektív esszé és a kézikönyv keveréke, aminek következtében jelentős erénye, hogy tárgyszerű és olvasmányos."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!