SPORT ÉS PASSZIÓ / Hajózás kategória termékei
Öt év vitorláson

: Öt év vitorláson

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Táncsics Könyvkiadó

Kategóriák:

Hajózás Útleírás

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Útikalandok

Terjedelem:

298 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Kalandos, merész, de gyönyörű vállalkozás családostul felkerekedni, és egy átalakított tonhalászvitorláson évek hosszú során át bejárni a világtengereket. Ezt tette a vérbeli vitorlázóházaspár: Raymonde és Robert Le Serrec. Öt évig tartó, izgalmakban bővelkedő útjuk során Afrika és Dél-Amerika érintésével a Panama-csatornán át a csendes-óceáni szigetvilágban élvezték az ezer színű, meleg égövi tengerek ámultatóan szép világát. A család útközben két gyermekkel is bővült, s már ők is két-, ill. négyévesek voltak, amikor egy vihar során az áramlat a Nagy Korall-zátony egyik sziklapadjára vetette otthonukat: a Saint-Yves-d'Armort. Az életveszély pillanataiban is okosan megszervezett menekülés sikerül: a már ronccsá vált hajó minden utasa épségben jut egy kis szigetre, majd az őket megmentő hajó fedélzetére. A szerző még öt hónapig járja a Nagy Korall-zátony szigeteit, ahol az ausztráliai televízió megbízásából filmet forgat. Útja végén egy addig ismeretlen, óriási tengeri állatot fedez fel, melyet a múltban már többen látni véltek, de amelynek dokumentumait, a nagy szerencsével és merészséggel készített fénykép- és filmfelvételeket csak neki sikerült a tudományos világ elé terjesztenie.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!