SPORT ÉS PASSZIÓ / Hajózás kategória termékei
Széllel bélelt évek. Hogyan vitorlázzunk ...

: Széllel bélelt évek. Hogyan vitorlázzunk ...

Kiadás:

h. n., 2000

Kiadó:

Fiesta Kft.

Kategóriák:

Hajózás Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

233 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639258059

tartalom:

"A könyv egy gyermekkorától vízre termett, vízen élő sportember szívet melengető, kedves vallomása a Balatonról, a vitorlázásról, ötven év vízi múltjának felejthetetlen emlékeivel. Balaton-rajongók sokan vannak, de kevesen, akik ezt a rajongást ilyen átéléssel, ha kell izgalmasan, és ha kell elérzékenyülten tudnák átadni, tanulságos és szórakoztató olvasmányként leírni. A szerző a balatoni vízi élet és vitorlás sport minden lépcsőfokát megjárta, a csónakfuvarozó kisfiútól a Vitorlás Szövetség elnökségi tagjáig. A parthoz kötött hivatásában eltöltött évtizedek alatt - szülész-nőgyógyász főorvosként - immár a harmadik generáció világra jöttét segíti a Balatont járók körében is. A könyv magva visszaemlékező, elmesélő sportéletrajz, mely három éven át jelent meg a "Vitorlázás" című havilapban, önálló folytatásokban."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!