SPORT ÉS PASSZIÓ / Hajózás kategória termékei
Tengerek kalandorai

: Tengerek kalandorai

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Hajózás Művelődéstörténet Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

215 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Alig van a történelemnek, de az emberi léleknek is érdekesebb titka, mint az, amely a legszabadabb, legkalandosabb és legveszélyesebb emberi életforma: a kalózkodás mögött húzódik meg s ennek a kérdésnek aligha lehet hűbb és érdeksebb összefoglalása, mint Soós Lászó könyve. Nemcsak a kalózságnak színes és mozgalmas történetét írta meg, nemcsak a leghíresebb kalózvezérek alakjaival: Störtebeckerrel, Cheireddin Barbarossával, Lolonoisval, Morgannal, Koxingával, Avery kapitánnyal ismertet meg, de az emberi lélek mélységeit, a kalandvágyat, a veszélyes élet izgalmát sikerült éles és magávalragadó képben megmutatnia. Könyve az életrajzok és a kalandos történetek érdekességét egyesíti a történelem pompás ismeretével, olyan sodra van, mint egy regénynek, népszerű-tudományos irodalmunk régen gyarapodott ilyen pompás olvasmánnyal.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!