SPORT ÉS PASSZIÓ / Hajózás kategória termékei
Vitorlás-kislexikon

: Vitorlás-kislexikon

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Hajózás Lexikon

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

78 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631082547

tartalom:

"Székely Tamás többéves előkészítő munka után arra vállalkozott, hogy vitorlás-kislexikont készítsen. Vállalkozása az első pillanatban egyszerűnek tűnik, hiszen nincs más feladata, mint a vitorlás sport szakkifejezéseit összegyűjteni és azokat néhány mondattal megmagyarázni. A valós helyzet azonban egészen más. Elsősorban azért, mert a nagy vitorlástradícióval rendelkező országok - angol, német és holland - szakkifejezései alakultak át magyar nyelvűvé vagy maradtak meg eredeti formájuktól és jelentésüktől torzítottan. A szerző gondját az a tény is növelte, hogy magyarítási kísérlete több évtizedes folyamat folytatásaként is tekinthető. Ez a törekvés mindmáig sikertelen maradt, amelyre éppen a legújabb időkből vehetünk szemléletes példát: hazánkban is egyre népszerűbb sportággá vált a "szörfözés"."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!