MEZŐGAZDASÁG / Halászat-horgászat kategória termékei
A halasvízről horgászoknak

: A halasvízről horgászoknak

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Halászat-horgászat Környezetvédelem Vízügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

139 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632320956

tartalom:

"Víz nélkül nincs élet! Földünk legértékesebb kincse nem az arany vagy az olaj, hanem a tiszta víz. Mégis azt tapasztaljuk, hogy egyre szennyezettebbek a tengerek, a tavak, a folyók. Kivételes jelentőségű tehát a vizek védelme, s ezt nekünk, horgászoknak minden túlzás nélkül a saját érdekeink védelmének is kell tekintenünk." Ezekkel a mondatokkal kezdi könyvének első fejezetét a szerző, a nagy tapasztalatú horgász, a természetes vizek biológiai tulajdonságainak kiváló ismerője, legfőképpen azzal a céllal, hogy a magyar horgásztársadalmat tettre kész, aktív közreműködőként bekapcsolja az egyre szélesebb körben kibontakozó környezetvédő munkába. Folyó- vagy állóvizet természetesen csak az tud óvni a különféle szennyezésektől és szennyeződésektől, aki ismeri az élővíz jellemző sajátosságait, tehát teljes mértékben tisztában van azzal, amit védeni akar. Ezt az ismeretanyagot foglalja össze kötetében Mitterstiller József alapfokon, mindenki számára érthetően, a horgászok mellett a természetjárók és a természetbarátok legszélesebb körének érdeklődésére is számot tartva.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!