MEZŐGAZDASÁG / Halászat-horgászat kategória termékei
A Kaukázustól Skóciáig vadásztunk, horgásztunk

, : A Kaukázustól Skóciáig vadásztunk, horgásztunk

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Halászat-horgászat Útleírás Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

221 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633234471

tartalom:

"Ez a könyvecske tulajdonképpen a köszönetnyilvánítás sajátos formája. Hálánkat fejezzük ki általa a nemzetiségükben különböző, de kedvességben és vendégszeretetben egyforma házigazdánk iránt úgy, hogy összekaparjuk emlékezetünk "vadásztarisznyájának" tartalmát és közkézre adjuk. A dologban a legfurcsább az, hogy pont azok nem értik majd meg, akikről szól, mert nem tudnak magyarul. Kollégák ők, orvosok, akikkel a munka hozott össze különböző kongresszusokon; a szakmai ismeretség és együttműködés barátsággá mélyült, ez pedig vendégszeretettel párosulva vadászati meghívást eredményezett. Ily módon jutottunk olyan külhoni vadászati élményekhez, amelyeket saját erőnkből soha nem érhettünk volna el. Köszönet érte, nyomtatott formában is. De egy tanulságot is kínál az egész történet. Azt, hogy érdemes dolgozni, sokat, sokféle örömről lemondva, mert a fáradozás és kitartás nemcsak szakmai sikerekkel, hírnévvel "fizet", de a hasznosat a kellemessel vegyíti, lehetővé teszi a hobby kivételes szintű kiélését."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!