MEZŐGAZDASÁG / Halászat-horgászat kategória termékei
A tájidegen gyomhalak visszaszorítása őshonos ragadozó halfajokkal

A tájidegen gyomhalak visszaszorítása őshonos ragadozó halfajokkal

Szerző:

Kiadás:

Gödöllő, 2007

Kiadó:

Szent István Egyetem

Kategóriák:

Halászat-horgászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

128 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9789639483989

tartalom:

˝A Szent István Egyetem Halgazdálkodási Tanszékének gondozásában megjelent könyvet tart kezében a kedves Olvasó. Őshonos ragadozó halaink tenyésztési technológiája, valamint szaporítása a hazai halásztársadalom egyik komoly esélye arra, hogy bejussanak az EU piacokra. A tógazdasági haltenyésztési technológia pontycentrikus volta megkérdőjelezhetetlen, viszont a termelés volumenét és jövedelmezőségét a jelenlegi takarmányárak nagymértékben befolyásolják. Ezen tényekből adódik, hogy ragadozó halaink tenyésztésének szakismerete felértékelődik, és lehetőséget biztosít a csökkenő pontytermelésből származó bevételkiesés pótlására. A hazai tógazdasági és természetes-vízi környezet kiválóan megfelel ragadozó halainknak. Ezen halfajok könnyen megtalálják a számukra ideális életteret vizeinkben, és a bőségesen rendelkezésre álló gyomhalak fogyasztásával az értéktelen halhúsból értékes, fehér és ízletes halhúst állítanak elő.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!