MEZŐGAZDASÁG / Halászat-horgászat kategória termékei
Első horgászkönyvem

: Első horgászkönyvem

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Halászat-horgászat Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

116 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630361000

tartalom:

˝Iskoláskorú lányokhoz és fiúkhoz szól ez a könyv. Az iskolában szerzett tudást szeretné kiegészíteni azokkal az alapismeretekkel, amelyekre egy sikeres ifjú horgásznak feltétlenül szüksége van. Pedagógus vagyok, a gyermekek őszinte tisztelője, a természet csodálója. Hiszek abban, hogy egy szebb, nemesebb tartalommal gazdagított élet csak az ifjúsággal együtt alakítható ki. Azzal az ifjúsággal, amely a reá háruló feladatok lelkiismeretes teljesítése közben szabad idejét szüleivel egyezteti, tervezi. Hazánkban 70-80 ezer gyermek és ifjú választja évente a horgászatot - a természetjárás oly különös formáját - hobbijának. Mielőtt a könyv segítségével közös munkához látnánk, néhány megjegyzés. Az egyik: e könyv lapjain csak a legfontosabb horgászati tudnivalókról írtam, a horgászattal kapcsolatos összes ismeret itt nem jelenik meg. A hangsúly az alapozáson van.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!