TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Halaink. Kézikönyv horgászoknak és természetjáróknak

: Halaink. Kézikönyv horgászoknak és természetjáróknak

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Osiris Kiadó

Kategóriák:

Biológia Halászat-horgászat Vízügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

360 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9633896479

tartalom:

"Ez a könyv bemutatja hazai vizeink állapotát, változó élővilágát - és legfőképpen a halainkat. A horgászok, a természetjárók megismerhetik valamennyi nálunk előforduló hal legfőbb ismertetőjegyeit, előfordulási helyét, táplálkozását, szaporodását, növekedését és esetleges védett voltát. Az olvasó részletes tájékoztatást kap még halaink alakjáról, mozgásáról, vándorlásáról, bőréről, pikkelyeiről, csontvázáról, izomzatáról, vérkeringéséről, légzéséről, ívásáról, ikra-és ivadékgondozásáról, kifinomult érzékszerveiről és életszakaszairól. A bemutatásra kerülő vízinövényekről és víziállatokról fekete-fehér rajzok, mind a nyolcvannyolc halfajról pompás, színes ábrák találhatók ebben a zsebben is hordható kézikönyvben. Így a horgász által kifogott halzsákmány könnyűszerrel meghatározható, felismerhető. A gyors eligazodást szolgálja a név- és tárgymutató. A bibliográfiában bőségesen találhatók olyan irodalmi források, ahol további eligazítást, adatot stb. találhat az érdeklődő."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!