MEZŐGAZDASÁG / Halászat-horgászat kategória termékei
Horgászok barkácskönyve

Horgászok barkácskönyve

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó Bányászati Tervező Intézet

Kategóriák:

Halászat-horgászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632320603

tartalom:

A horgászathoz szükséges sokféle eszköz, felszerelés nem mindig kapható a szaküzletben, arról nem szólva, hogy ezeket az eszközöket és felszereléseket rendszeresen karban kell tartani, sőt: ha meghibásodnak, meg is kell javítani. Kifejezetten hasznos tehát, ha a horgász tud barkácsolni. A kötet szerzői ehhez a barkácsmunkához nyújtanak hasznos, gyakorlatias tanácsokat és ötleteket, mondanivalójukat gazdagon szemléltetve jól áttekinthető rajzokon. Sorra veszik egyfelől a horgászbotok, az orsók, a zsinórok és horgok, az úszók, a horgászólmok, a műcsalik, a különféle segédeszközök (pl. kapásjelzők, szájbilincsek, önetetők, horogszabadítók, bottartó tokok, kuttyogatók stb.) a horog- és zsinórkötések, a horgászcsónakok, a horgászállások, valamint a hálók karbantartásának és javításának módszereit, másfelől, ahol ez célszerűnek látszik, házilagos elkészítésük lehetőségeit részletezik. A záró fejezet, mintegy ráadásként, a hal tisztításának, szálkamentesítésének és házi füstölésének tudnivalóival ismerteti meg az olvasót.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!