MEZŐGAZDASÁG / Halászat-horgászat kategória termékei
Pontyhorgászat modern módszerekkel

Pontyhorgászat modern módszerekkel

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Fish Könyvkiadó

Kategóriák:

Halászat-horgászat

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Horgászhalaink

Terjedelem:

225 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638608560

tartalom:

˝Ha megkérdezünk egy tó partján, horgászbot mellett üldögélő embert, fogott-e már valamit, a válasz tízből hatszor a következő: Á, csak pár keszeget. S kezével legyint egyet hozzá. Ez a legyintés kifejezi a magyar horgászat és a ponty viszonyát: legtöbbünk számára pontyozni és horgászni ugyanazt jelenti. Kiadónk számára ezért kezdetben úgy látszott, hogy könnyű vállalkozásba fog bele: nem lehet probléma a szerző kiválasztása, hiszen Magyarországon sok a jó pontyhorgász; a módszerek és eszközök pedig olyan bőségben kínálják a témát, hogy éppen arra kell csak figyelnünk, ne lépjük túl a megszabott terjedelmi keretet. Tévedtünk. Rá kellett jönnünk, hogy egy pontyos könyv szerkesztése a nehéz esetek közé tartozik. Az olyan kitűnő szakírók mint Antos Zoltán által képviselt klasszikus pontyhorgász iskola felbomlott, legalábbis jóval szűkebb érvényű, mint évvel ezelőtt. Vonatkozik ez a módszerekre, eszközökre és a pontyok viselkedésére egyaránt. Gondoljunk itt a korábban szinte egyeduralkodó önetetős fenekezésre, a vastag zsinórokra, a durva botokra, vagy a maihoz képest, akkor még érintetlen vízpartokra, természetes szaporulatból származó halakra...˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 300 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!