MEZŐGAZDASÁG / Halászat-horgászat kategória termékei
Sporthorgász ábécé

: Sporthorgász ábécé

Fordító:

Kiadás:

Pozsony, 1990

Kiadó:

Vydavatel'stvo Obzor

Kategóriák:

Halászat-horgászat Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

463 p., ill., 23 tbl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

8021501278

tartalom:

"Aki egyszer felfedezi a varázsvessző titkát, vagyis hogyan lehet teljes biztonsággal megszerezni a kapitális halak "skalpját", elnyeri Szent Péter céhjének legmagasabb érdemrendjét. Ezért a szükségből erényt kovácsolva az olvasónak bevallhatjuk, hogy ezt a magas kitüntetést nem is próbáljuk kiérdemelni. Sőt, ellenkezőleg, kételkedni merészkedünk az ilyen titkok esetleges felfedezésének valódi értékében. Mert úgy tűnik, hogy egy ilyen felfedezés a sporthorgászatot nem tenné értékesebbé, inkább megfosztaná a sportszerű fair-play küzdelem titokzatosságától és varázsától. De azt a benyomást sem szeretnénk kelteni, hogy a horgászatban csak a vakszerencsében bízhatunk. A legértelmesebb megoldást valahol a két nézet között kell keresnünk. S még valamit: a mai ember kénytelen a fullasztó füstgáz és ezernyi civilizációs ártalom közepette élni, s amikor horgászni megy, elsősorban a lelki világára gyógyító balzsamként ható természetes környezetbe igyekszik. Ilyenkor nem kell minden áron zsákmányt szerezni, ez csak a horgászat örömének növelője, szívesen fogadott koronája legyen ..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!