MEZŐGAZDASÁG / Halászat-horgászat kategória termékei
Vízről, halról horgászoknak

: Vízről, halról horgászoknak

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

MOHOSZ

Kategóriák:

Halászat-horgászat

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Magyar Horgászok Kiskönyvtára

Terjedelem:

56 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639267287

tartalom:

"Aki horgászik, mindenképpen mind több halat szeretne fogni, hiszen ezért megy a vízpartra horgászbottal. Úgy is lehet horgászni, hogy az ember elkészíti felszerelését, felcsalizva bedobja, és várja vagy keresi a halat. S úgy is - és a tapasztalatok szerint ez az eredményes -, hogy igyekszik kiismerni a halak szokásait, táplálkozását, életmódját, viselkedését, és ezekhez igazodva, ha nem is tudományos alapossággal, de sok hasonló ismerettel felvértezve leli még nagyobb kedvét az egyik legszebb hobbiban, a horgászatban. Tény, hogy a horgászat technikája, módszerei iránt jóval nagyobb az érdeklődés - ezt mutatja az is, hogy a megjelenő horgászkönyvek döntő többsége e témákkal foglalkozik -, de az is tény, hogy igazán eredményesen az tud horgászni, aki azt nagyobb tudatossággal teszi. Ehhez próbál e kis kötet segítséget nyújtani. Könyvünk szerzője jól ismert a hazai horgász szakirodalomban, hiszen immár több mint egy évtizede írja rendszeresen a horgászat szakmagazinjában, a Magyar Horgászban a halak életével, szokásaik, táplálkozásuk kiismerésével, a velük való helyes bánásmód tennivalóival, környezetük megismerésével foglalkozó miniatűrjeit - élvezetes, korántsem csupán a szakemberek számára érthető stílusban. Ezeknek a miniatűröknek egy kis válogatása a kötet. Ajánlom mindazoknak, akik a halak élete és környezetük iránt mélyebben érdeklődnek, és mindazoknak, akik a horgászatban is szeretnének még több örömöt lelni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!