SPORT ÉS PASSZIÓ / Háztartás kategória termékei
Belső hidegburkolatok

: Belső hidegburkolatok

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Építésügyi Tájékoztatási Központ

Kategóriák:

Háztartás Építőipar

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Épületfenntartási 2x2

Terjedelem:

72 p.

Kötésmód:

fűzött

ISBN:

9635122039

tartalom:

˝E füzet célja, hogy a meglevő lakóépületeink padló- és falburkolatainak fenn­tartásához - mely alatt a karbantartási, felújítási és korszerűsítési tevékenységet értjük - segítséget nyújtson a lakosság széles köre számára oly módon, hogy egyes munkafolyamatokat akár saját maguk is elvégezhessenek vagy a kiadott munkát megfelelő szakértelem mellett figyelemmel tudják kísérni. Ez a kiadvány elsősorban a lakosság, nem pedig a szakemberek részére készült. Úgy gondoljuk, hogy a füzet áttanulmányozása után a karbantartáshoz és felújításhoz szükséges megfelelő szaktudást megszerzi az olvasó. A padlóburkolatokkal kapcsolatban - helyzetüknél fogva meg kellett említeni a födémrétegződéseket is. Ezért az első részben a padlóburkolatok elhelyezkedését vizsgáljuk, mert nem mindegy, hogy esetleges bontásnál milyen födémrétegződésre lehet számítani, ami a beavatkozási formát nagymértékben befolyásolja. A későbbiekben a szemrevételezéses diagnosztikai módszerrel foglalkozunk, mert a karbantartás, illetve a házilagos kivitelezés esetén ez a módszer a legjobban alkalmazható. A középső részben, részletesen foglalkozik az anyag, a különböző hideg padlóburkolatok javításával és felújításával. Az utolsó fejezetekben pedig az alkalmazható szerszámokat és anyagokat említjük meg.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!