SPORT ÉS PASSZIÓ / Háztartás kategória termékei
Ötletbazár

: Ötletbazár

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Hírhozó Kft.

Kategóriák:

Háztartás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

112 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Akinek családja, gyereke(i), netán másodállása, ezen felül pedig még kutyája is van, hát az igazán nem irigylésre méltó, már ami a napi tennivalókat illeti! Hogy ne szenvedjünk semmiben sem hiányt (persze itt csak a legalapvetőbb dolgokra gondolok), "magad uram, ha szolgád nincs!" - alaposan tanácsos megtanulnunk - legalábbis minimális fokon - varrni, kötni, horgolni, szabni, főzni, vasalni, mosni, foltot tisztítani, vagyis minél kevesebb pénzből kijönni. Miután azonban a munkaerőnk véges, ezért differenciálni is meg kell tanulnunk, hogy mire fordítsuk a drága időt. Ez a könyv abban próbál meg segítséget adni a gyakorló háziasszonynak, hogyan lehet kevés pénzből sok mindent házilag, viszonylag nem nagy munkával előállítani.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!