TÖRTÉNELEM / Helytörténet kategória termékei
Az aradi vár története

Az aradi vár története

Kiadás:

h. n., 1998

Kiadó:

Zrínyi Kiadó

Kategóriák:

Helytörténet Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Vártörténet

Terjedelem:

173 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633273137

tartalom:

"Arad várának története ma az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója iránt megnyilvánuló figyelem kapcsán nagyobb érdeklődésre tarthat számot, mint valaha. A kötet jelentőségét tovább növeli, hogy míg a dunántúli és felső- magyarországi várakról, a körülöttük folyó harcokról tudományos és ismeretterjesztő kiadványokban sok szó esett, addig az aradi várról és múltjáról összefoglaló művet alig olvashatunk. A Zrínyi Kiadó gondozásában eddig megjelent vártörténeti kötetek a napjainkban is épen álló vagy romokban heverő várak históriáját írták le. E könyvben a szerzők egy olyan vár történetét ismertetik, melyet ma hasztalan keresnénk fel, nem látogatható, nem fényképezhető, román katonai objektum. A vártörténeti sorozat hagyományainak megfelelően korabeli metszetek, vázlatok, fotók teszik még szemléletesebbé a vár leírását. A kiadó e könyvét egyaránt ajánlja a magyar hadtörténelem iránt érdeklődők széles rétegének, valamint az Erdély múltját kutató olvasóinak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!