TÖRTÉNELEM / Helytörténet kategória termékei
Az én 70 évem. 1930-2000

: Az én 70 évem. 1930-2000

Kiadás:

Budapest, 2001

Kiadó:

Hungarovox

Kategóriák:

Helytörténet Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

235 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639292346

tartalom:

"Élettörténete mindenkinek van - azt is szokták mondani, hogy mindenkié "kész regény"- csak éppen kevesen tudják megírni. J. Suba Ágoston képes volt erre, méghozzá elismerést érdemlő szinten. Vérbeli elbeszélőként, valóságos regényírói talentummal megáldva idézi fel életútját korszakaival, mozzanataival, eseményeivel, külső és belső történéseivel, emlékeivel, tapasztalataival, gondolataival, érzelmeivel, ítéleteivel. Nem akármilyen évszázadban nem akármilyen hetven esztendő adatott meg neki. Különösen "zivataros században" kereste a harmóniát, történelmi halálkanyarok közepette igyekezett megmaradni az "egyenes úton". Az én 70 évem című könyvet nem "csupán" történelmi kordokumentatív, hanem emberi és irodalmi értéke miatt is becses és szép műnek ítélem. S nem csak "helyi értékűnek". Korántsem pusztán az ürömiek számára lehet tanulságos alpolgármesterük élettörténete, s nem is csupán "évfolyamtársainak", kortársainak. Ugyanakkor, mint ürömi lakos, büszke vagyok arra, hogy "polgártársam" tollából olvashatok könyvet, amely a múlttal vet számot, okulásul a jelennek s a jövőnek. Hogy valóban taníthasson és hathasson..." (Madarász Imre)

leírás:

A szerző által dedikált példány.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!