TÖRTÉNELEM / Helytörténet kategória termékei
Fejezetek Miskolc történetéből

Fejezetek Miskolc történetéből

Szerkesztő:

Kiadás:

Miskolc, 1984

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Helytörténet Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

130 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963031973x

tartalom:

˝Rendhagyó módon született a könyv, melyet a kezében tart, Tisztelt Olvasó. Először ugyanis a miskolci Déli Hírlapban jelentek meg azok a várostörténeti írások, melyekből a kötet összeállt. A városi lap olvasóinak kérésére indította a sorozatot, és ez a kérés nagyon is indokolt volt. A Miskolcról szóló monográfiák ugyanis csak az 1920-as, 30-sa évekig ölelik fel a város történetét, és bár minden elismerésünk a lelkiismeretes, hozzáértő szakértőké, őszintén meg kell mondani, hogy egyik-másik történelmi, régészeti adatuk, megállapításuk fölött eljárt az idő. Igaz, hogy az utóbbi években is napvilágot láttak olyan kötetek, melyek Miskolccal és a város történetével foglalkoztak, de ezek inkább az útikönyvek igényével készültek. Hiányt pótló munkára vállalkozott tehát a Déli Hírlap szerkesztősége és a kötet szerkesztői.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!