TÖRTÉNELEM / Helytörténet kategória termékei
Pozsonyi séták

: Pozsonyi séták

Kiadás:

Budapest, 1939

Kiadó:

Officina

Kategóriák:

Helytörténet Útikönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

29 p., 16 tbl.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝Pozsony... Omladozó rom a Várhegy ormán, időtlen-idők távolában merengő Dómtorony, hűs lombú fák a Duna partján, barokk paloták, kedves polgári házak közt meredeken kanyargó utcák, halk udvarok és festői zugok. A város felett fehér bárányfelhőket kerget a Kiskárpátok felől fújó üdítő szél s a fényözönös ég kékjén karcsú sziluett: a Mihály-torony... Lehet-e nem szeretni, lehet-e felejteni ezt a várost?... Ha elhagyod: emléke utánad jön, valósággá válik benned, nehéz lesz tőle a szíved, beszökik az álmaidba, hogy utána vágyakozz... Vonz, mint acélforgácsot a mágnes és lágyabb szóval hív, mint a gyermekét kereső anya... Benned él és te benne élsz, mígnem utolsót dobban a szíved.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!