TÖRTÉNELEM / Helytörténet kategória termékei
Soproni látogató. Városrajz

: Soproni látogató. Városrajz

Kiadás:

Sopron; Budapest; Szentendre, 1988

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Helytörténet Útikönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

170 p., ill., kih. térképpel

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630328224

tartalom:

"Ma Szentendrén élek. Sopron és Szentendre hasonlítanak egymásra. Hangulatban. Varázsukban. De mégis mások. Egészen mások. Hogy mit hoztam haza Sopronból, azt elárulja e könyv. Mert nem rejtettem véka alá semmit. És friss az élmény. Egy állapotot rögzít. 1987 nyarának élményeit. A korrekt, tisztességesen megírt útikönyvekben, monográfiákban gyakran szinte mindent megtalál az ember, ami egy adott település történetére, életére jellemző. Adatok, adatok és adatok ... De közben valami elvész, ami a kövek között rejtőzködik, ami az ottani emberek lelkében, mentalitásában van, ami a város levegőjében van. Sopronról írtam - kicsit tán magamról is - magyaroknak és külföldieknek egyaránt. És nem utolsósorban soproniaknak: hogyan látja városukat egy "idegenből jött"."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!