TÖRTÉNELEM / Helytörténet kategória termékei
Szeged története. Kronológia a kezdetektől 1944-ig

Szeged története. Kronológia a kezdetektől 1944-ig

Szerkesztő:

Kiadás:

Szeged, 1992

Kiadó:

Somogyi-könyvtár

Kategóriák:

Helytörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

98 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9637581804

tartalom:

Részlet az előszóból: "Legfontosabb alapelvnek azt tekintettük, hogy összeállításunkban csak Szegeddel kapcsolatos (itt történt vagy a várost érintő tényeknek biztosítottunk helyet. Nem foglalkoztunk tehát országos vonatkozású adatokkal, és az 1973-ban Szegedhez csatolt közösségek történeti kronológiájának összeállítására sem vállalkoztunk. Ennélfogva a kornológia a város kronológiája, s ha az eredmény helyszíne a szövegben nem szerepel, az - a régészeti rész kivételével - mindig Szeged. A valóban fontos, illetve a szerzők által fontosnak ítélt tények, események mellett, azok sorában törekedtünk arra, hogy helyet kapjanak a kronológiánkban az archontológiai adatok (főbírák, polgármesterek, főispánok tisztségviselése), a jelentős személyek (királyok, művészek stb.) szegedi látogatásai, a szegedi szellemi élet kiválóságainak életrajzi adatai, a társasági élet formálódásának tényei."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!