TÖRTÉNELEM / Helytörténet kategória termékei
Tallózás a ceglédi sport múltájában

: Tallózás a ceglédi sport múltájában

Kiadás:

Cegléd,

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Helytörténet Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

100 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963025084

tartalom:

˝A ceglédi sport történetének legkiemelkedőbb fejezeteit már megírtam 1984-ben megjelent munkámban . Most kiegészítésképpen olyan fejezeteket tárok az olvasók elé, melyek nem meghatározó fontosságúak ugyan, de érdekesek és sporttörténetünknek éppen olyan szerves részei, mint a jelentős események. Hídvégi Lajos "Ceglédi Históriák" c. könyvéhez a nagy történelem közismert eseményeiből válogatott helyi vonatkozású részleteket, én a sporttörténet köréből gyűjtöttem össze egy csokorra való "históriát", melyeknek megmentése a teljes feledéstől nem lehet közömbös számunkra. Talán nemcsak nekem volt izgalmas újabb találkozásom a ceglédi múlttal, hanem mások számára is érdekes lesz megtudni, kik tanítottak testnevelést legelőször ebben a városban, milyen volt az a "füleslabda" játék, melyet elődeink valamikor NB I-es szinten űztek, hogyan jutott el Ceglédre a jéghoki és a gyeplabda, mik voltak azok a jelvényszerző tornaversenyek, miért rendeztek október 6-án kegyeleti váltófutást, és így tovább. Én azt vallom: nem vagyunk olyan gazdagok, hogy múltunk kedves emlékeiről lemondhatnánk!˝ (Kürti Béla)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!