SZÉPIRODALOM / Humor kategória termékei
Lelkek és pasasok

: Lelkek és pasasok

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Humor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

419 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Azután rettenetes düh fogott el, amiért megfulladok a Jankó piszoksága miatt. Ez a piszkos Jankó, ez a Júdás, ez arra használja föl a marha nagy erejét, hogy engemet, a gyöngébbet a víz mélyébe dobjon? Ezzel dühösen belerúgtam a folyó padjába, s éreztem, hogy újra repülök, de most még rettenetesebb irányba, fölfelé. - Bivalyborjú ez a Jankó! - dühöngtem. - Ki tudja, meddig fogok feljönni meg lemenni, mint a nap, mert úgy látszik, a megfulladás is nagy ceremóniával jár. Ezzel megint csobbanást hallottam, és a fejem kint volt a fényben, a levegőn. Nem fulladhatok meg... Ha erős volnék, megfulladhatnék, de mert gyönge vagyok, az én megfulladásom minden gyöngét megcsúfolna. Föltartottam a fejemet, kiegyenesítettem a hátamat - mert nem tudok élni, lélegezni, álmélkodni és ujjongani másképpen! ...Így tanultam meg úszni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!