SZÉPIRODALOM / Humor kategória termékei
Nosztalgia ABC

: Nosztalgia ABC

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat

Kategóriák:

Humor Karikatúra

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963272

tartalom:

Nosztalgiás önéletrajz


Debrecenben születtem, mikor még a kő is lágy volt és a valutánk is kemény. Én meg ettem kétfilléres kiflit és megbámultam Horthy Miklóst a fehér lován. Micsoda ló volt!
Negyvennégyben megvásároltam az életemet egy fülmelegítőért, negyvenhatban pedig annyi milliárdért vettem egy darabka sült tököt, hogy abból kifizethetnénk az államadósságot.
Én még láttam az első trolit és az utolsó pesti lócitromot. Fürödtem a Dunában, (mikor még kék volt), lengette hajam (Mikor még dús volt) a szél, mikor még fényes volt.
A Ludas Matyihoz néhai Darvas Szilárd halála után kerültem és sikerült betöltenem az utána támadt űr mintegy három ezrelékét. Azóta is ott dolgozom mint humorista, karikaturista és mazochista.
Megjelent egy tucat vicces-rajzos könyvem, meg mesekönyvem. Volt imakönyvem, tankönyvem, katonakönyvem, sőt betétkönyvem (két százalékos kamatra).
Többször fordultam el jobbra és balra, aszerint, hogy a nő melyik oldalon haladt el mellettem. Ma már, mint koromhoz illik, egyre inkább befelé fordulok, mert rettentő bölcsnek tartom magam. Ám világos pillanataimban felvillan előttem költőtársam, a szintén vénülő de zseniálisan Pölüf nagy intelme:
- Azt hiszed, hogy eszesedsz, pedig csupán meszesedsz!

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!