SZÉPIRODALOM / Humor kategória termékei
Tizenötmillió

: Tizenötmillió

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Mécs László Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Humor Grafika Karikatúra

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Scriptor füzetek

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637974199

tartalom:

"Ez a pár sor eredetileg azzal kezdődött volna, hogy a magyar karikaturisták mestergenerációjából talán Brenner élte át a legépebben a rendszer változását. Mi több, kiteljesedett az utóbbi négy évben úgy tetszik, az ő iróniája állja a legjobban a kort, amelyben a vitát a sárdobálás, a szókimondást az önfeledt szitok, a meggyőzést a perzekúció helyettesíti; amelyben tehát éppen a magyar mesterkarikatúra intellektualizmusa látszik fölöslegesnek. Dehát ez ma is igaz: Brenner végre megtalálta az alkatának leginkább megfelelő közlési fórumokat, megfejthetetlen kettős népszerűségével a csúcsra jutott, sohasem rest talentumához mérve is elképesztő mennyiségben ontotta a remekműveket. Hogy Brenner György meghalt, az az eddigi tényeken mit sem változtat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!