SZÉPIRODALOM / Humor kategória termékei
Világjáró anekdóták

: Világjáró anekdóták

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1941

Kiadó:

Királyi Magyar Egyetemi Nyomda

Kategóriák:

Humor Adoma, aforizma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

352 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Anekdota gyűjtményünk sok van, de olyan, mint György Lajos (volt kolozsvári tanáré) egyetlen egy sem. Mint a népdal, a népmese, a közmondás, az anekdota is kóborolja a világot, egy-egy hasonló motívum, történet nemcsak nálunk, de másoknál is megtalálható. A világjáró anekdoták című műnek az a különlegessége, hogy azon felül, hogy az egyik legkitűnőbb magyar tréfás történetek gyűjteménye, a külföldi (német, angol, francia, stb.) változatokat és eredetüket is bemutatja. "A próbára tett apácák", a "Megnémult vádlott", "A megkent bíró" a "Félszemű férj", a "Szüzesség védelme", a "Csalárd asszony" vagy éppen a "Rátóti észjárás" vagy "Az ördög szalonnája", ízes történet, humorával kimozdítja az olvasót a hétköznapok szürkeségéből."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!