SZÉPIRODALOM / Ifjúsági kategória termékei
Az irokézek fia

: Az irokézek fia

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

249 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Valamikor az ősrégi időkben, lagalább 200 évvel ezelőtt, amikor az amerikai hegyekben a Nagy Szellem vándorútra kelt, élt egy kisfiú családjával egy kis településen. George a francia katonák fogságába került, akik átadták őt szövetségeseiknek, az indiánoknak. Így változott meg az élete egyik napról a másikra. Az irokéz törzsfőnök - halott fia helyett - fiává fogadta. Így élt közöttün George, megtanulva mindazt, amit egy fiatal indiánnak tudnia kell. És látta a különbséget, ami a fehér emberek kapzsisága és az indiánok önzetlen, egymást segítő életmódja között van. Hosszú évek múlva kiszabadult rabságából, de már nem tudott együtt élni kapzsi testvéreivel, s nagy-nagy kalandok árán visszament - fogadott - indián testvéreihez.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!