SZÉPIRODALOM / Ifjúsági kategória termékei
Bunjan zarándokútja. T. Mateboer elbeszélése szerint fiataloknak

: Bunjan zarándokútja. T. Mateboer elbeszélése szerint fiataloknak

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Ifjúsági Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

71 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝A Zarándok útja a Biblia mellett a világ legolvasottabb könyve. Ez azért különös, mert ennek a klasszikus műnek az írója egy üstfoltozó volt, aki alig tudott írni és olvasni. Az angliai Bedford városkában egy ifjú, sok mai ifjúhoz hasonlóan a világi szórakozásoknak adta át magát. Egyszer, midőn a mezőn játszottak, egy hangot hallott: ˝Szakítasz-e bűneiddel, hogy a mennybe juss, vagy megmaradsz azokban, hogy a pokolba kerülj?˝ Megpróbált megjavulni, de nem sikerült. Istennek akart szolgálni, de ugyanakkor a rosszat is cselekedni... Néha meg volt győződve, hogy Isten gyermeke, máskor elkárhozottnak érezte magát... Összesen mintegy hatvan könyvet írt. Olyan tudóssá lett, aki tudását az ég magasiskolájában szerezta [...] E történet olvasása felhívás kell hogy legyen számunkra,: Jöjj, tarts velünk, tedd, amit mi teszünk... Ezrek és ezrek merítettek a Biblia mellett ebből a könyvből vigasztalást és bátorítást.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!