FÖLDRAJZ / India kategória termékei
A Himalájától délre

: A Himalájától délre

Fordító:

Kiadás:

Pozsony, 1983

Kategóriák:

India Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

147 p., 16 tbl.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A szerző gyermekkori álma teljesül - bejárni a világot, és tanúságot tenni róla -, mikor egy augusztusi napon Prágában repülőgépre száll, hogy Indiába utazzon. Úticélja Ráncsi, ahol műszaki fordítói állást vállalt egy csehszlovák segítséggel épülő gépészeti és kohászati üzem igazgatóságán. Androvicová minden szabad idejét utazással tölti. Könyvében hét kisebb-nagyobb - repülőgépen, vonaton és autón megtett - útját követhetjük nyomon. Észak- és Dél-India másfél tucat városán kívül a Himalája vidékére, Nepálba is ellátogat. Az ország természeti szépségeit, de főként történelmi nevezetességű, műemlékekben gazdag helyeit keresi fel. A műemlék épületek, templomok, paloták, az indiai kultúra remekeinek aprólékos leírása kapcsán áttekintést nyújt e hatalmas orszg múltjáról, történelméről, kultúrtörténetéről, megismertet az emberek mindennapi életével, szokásaival, hagyományaival.

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!