FÖLDRAJZ / India kategória termékei
Vidám napok barna emberek között

: Vidám napok barna emberek között

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1929

Kiadó:

Tolnai Nyomdai Műintézet és Kiadóvállalat Rt.

Kategóriák:

India Távol-Kelet Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

288 p., ill., 1 térkép

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Bali hegységben egyszer felkutatott egy barátom és felszedett az autójára. - Egész elparasztosodott itt a barna emberek között - mondta. Igy aztán visszavitt az aszfaltos útra és lerobogtunk Denpasar városka felé. Ott van a sziget egyetlen szállodája és a barátom coctailt itatott velem, hogy ne parasztosodjam el annyira. Ahogy lefelé robogtunk, felriasztottunk egy borjút, a finomalkatú, őzbarna borjak egyikét. Előttünk szaladt a fekete aszfaltos úttesten, mindig közvetlenül a hűtő előtt. Ha lelassítottunk, ügetett. Ha gyorsabban mentünk, vágtatott. Az én könyvem azoknak szól, akik lépésben mennek, nem vágtában, akik lélekzenek, nem lihegnek. Ez a könyv nem áttekinthető és egyvonalú, mint az országút. Mellékösvényeken vezet és keresztül-kasul a földeken át, néha szemlélődés okáért, néha valami szép kilátáshoz. És gyakran visz szeretetreméltó idegen emberek közé. Nincs benne összefüggés, nincs benne rendszer. Ez a könyv elvezet az útról.

leírás:

A gerinc leválófélben a könyvtestről.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!