/ kategória termékei
2.0 verzió. Életünk a digitális korban

: 2.0 verzió. Életünk a digitális korban

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

352 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637525165

tartalom:

"A 2.0 verzió-ban megpróbáltam felvázolni, hogy miképpen képzelem az életet a digitális korban. Nem konkrét modellt vagy pontról pontra kidolgozott tervet szerettem volna készíteni, hanem valamiféle iránymutatást, segédletet adni a kibertérben érvényes jogok és szabályok kialakításához... Magunk és a gyermekeink a társadalmi, szellemi és üzleti életünk egyre nagyobb részét töltjük majd el a digitális világban. Abban szeretnék segíteni, hogy ezt a világot a magunk igényei szerint alakítsuk ki és tegyük élhetővé." - Eshter Dyson a 2.0 verzióról. Gondolatébresztő és éleslátásról tanúbizonyságot tevő, a jövőbe tekintő könyvet tart kezében az olvasó. A szakértők és az érdeklődők által egyaránt kíváncsian várt mű szerzője Eshter Dyson, a vállalkozó, high-tech ipari szakértő, az amerikai kormány tanácsadója, és a New York Times Magazine szerint "a legerőteljesebb nő a Net-értők, világában." Dyson lebilincselő módon tárja elénk a digitális társadalom képét. Részletes térképet készít egyre táguló digitális környezetünkről, s olyan alapismeretekhez juttat bennünket, amelyek segítségével immár mi magunk is képesek leszünk felmérni az új médium által kínált új lehetőségeket."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!