/ kategória termékei
Az internet világa

Az internet világa

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

ComputerBooks

Kategóriák:

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

284 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Az, hogy ez a könyv megjelenhetett, és a téma iránt egyre növekszik az érdeklődés, elsősorban annak köszönhető, hogy Magyarországon is kiépült és folyamatosan bővül, az egész országot fokozatosan behálózó informatikai rendszer. Ennek a fejlesztésnek kezdettől fogva irányítója és motorja Bakonyi Péter és Csaba László. Elsősorban nekik köszönhető a mai magyarországi helyzet, amelyre - lehetőségeinket is figyelembe véve - büszkék lehetünk, s amely tiszteletre méltó közös munka eredménye. A szerzők ezért köszönetet mondanak a nemzetközi, de elsősorban a hazai Internet közösségnek, akiknek tapasztalatára, segítőkészségére munkánkat építettünk, s akiknek a könyvvel kapcsolatos észrevételeire is számítunk.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!