/ kategória termékei
Magasszintű programnyelvek

: Magasszintű programnyelvek

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

334 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A programozási nyelvekről írott hagyományos művek inkább rövidített nyelvi kézikönyvek, ez a könyv azonban alapvetően más szempontból vizsgálja a témát. Hiszem, hogy a mai programozási nyelvek tanulmányozásának és megértésének legjobb módja, hogy néhány lényeges fogalomra koncentráljunk. Ezek a fogalmak - mint a változók, kifejezések, utasítások, típusadás, hatáskör, eljárások, adattípusok, kivitelezés és konkurencia - alkotják e könyv vázlatát. Ha megértjük ezeket a fogalmakat és ezek megvalósítását a különböző progtamozási nyelvekben, többet érthetünk meg, mint néhány program megírásával. Ezen túlmenően ezen fogalmak ismerete jó alapot ad az újabb nyelvek tervezéséhez is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!