/ kategória termékei
Sebesség a számítástechnikában

: Sebesség a számítástechnikában

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Szieben és Tsa Kft.

Kategóriák:

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

412 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630457474

tartalom:

"Hát, elkészült végre! Sok évvel ezelőtt láttam hozzá, hogy összeszedjem a programok gyorsításának olyan alapelveit és módszereit, amelyek az alkalmazott hardvertől, programnyelvtől, operációs rendszertől szinte függetlenül mindig használhatók; aztán újabb és újabb területekre kalandoztam el, zsákutcákba keveredtem, néha elfogott a csüggedés és úgy éreztem, van ugyan mondanivalóm, de soha nem fogom tudni átadni. Szóval, eléggé hosszasan alakult a mű. Egy idő után feltűnt, hogy a barátaim bizonyos jellegzetes hangsúllyal kezdenek érdeklődni afelől, mi is lesz a témája annak a könyvnek, ami ilyen rettentő lassan készül. "A sebesség", mondtam én ilyenkor kitérőlelt és igyekeztem különböző családi témákra terelni a beszélgetést. Később egyre gyakrabban emlegettek a jelenlétemben valami Pénelopé nevű iparművésznőt, meg egy Kelemen nevű építési vállalkozót; ezeket az illetőket nem ismerem, de valahogy mindig egy fura bizonytalan érzés fogott el, amikor szóba kerültek. De most tessék, igenis készen van! És ha az Olvasónak csak feleannyi élvezetet fog nyújtani az elolvasása, mint nekem a megírása volt - akkor már nyugodtan merem ajánlani: vegye kézbe bátran!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!