GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
A gépek üzemtana

: A gépek üzemtana

Kiadás:

Budapest, 1950

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

461 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝A gépek üzemtanának átfogó tárgyalása csak úgy lehetséges, ha visszatérünk arra az egységes elméleti alapra, amely közös forrása az önálló szaktudományokká izmosodott, és sok esetben az öncélúságig menő széttagoltságot mutató szaktárgyaknak. A mechanikai elven működő gépek, vízerőgépek, hőerőgépek és villamosgépek üzemtani jellemzőinek egységes tárgyalása különösen az üzemmérnök számára könnyíti meg az áttekintést. A gépek szerkezetének rövid leírását a működés megértése érdekében mellőzni nem lehetett, de a részletes minőségi vizsgálat helyett mindenütt elsősorban a mennyiségi összefüggések szabatos és szemléletes tárgyalására vetettem a súlyt.˝ Részletek Pattantyús Á. Géza első kiadáshoz írott előszavából

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!