GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
A ragasztás kézikönyve

, : A ragasztás kézikönyve

Kiadás:

Budakeszi, 1997

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

431 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631613801

tartalom:

"Ma az egyik legelterjedtebb kötési technológia a ragasztás, és az egyik leggyakrabban használt kötőanyag a ragasztó: a világon az Ipari termékek mintegy húsz százalélát ragasztóanyagok felhasználásával állítják elő, s ez az arány várhatóan növekedni fog. A témakör fontos mind a ragasztóanyagokat gyártó és forgalmazó cégek munkatársai számára, mind az ipar különböző területein (orvostudomány, műszer-, számítógép- és gépgyártás, könnyűipar, gépjárműgyártás stb.) Tevékenykedő felhasználók számára. A könyv kitűnően ötvözi a gyakorlati tapasztalatokat és az elméleti felkészültséget, és így jó gyakorlati áttekintést ad a ma használatos ragasztóanyagokról, részletesen tárgyalja azok alkalmazási területeit, segítséget nyújt az adott területen optimális ragasztóanyag és technológia kiválasztásához."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!