GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
A szerelés gépei

A szerelés gépei

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

287 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A könyv magyar nyelven elsőként foglalja össze egy könyvbe ezt a témát. Ismerteti a csavarozógépeket és használatukat, a szegecselőgépeket, a szegecselési módokat, a szerelősajtókat, a legkorszerűbb ultrahangos szerelőberendezést és csaphegesztést. A mű részletesen foglalkozik az alkatrészkezelés berendezéseivel: az automatikus adagolókkal (tárok, tartályok), a továbbítóegységekkel (pályák, csatornák) és a rendezőelemekkel. Külön fejezetekre bontva tárgyalja a tároló-továbbító egységeket (körasztalok, szerelőszalagok, konvejorok), a továbbító-helyzetbehozó berendezéseket (szerelő-manipulátorok, ipari robotok), a továbbító- és rendezőegységeket (rezgőadagolók). A berendezések jellemzőit és adatait számos táblázat foglalja össze megkönnyítve a megfelelő szerelőgép kiválasztását."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel. Enyhén ázott példány.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!