GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Az állati eredetű hulladékok és melléktremékek feldolgozása

, : Az állati eredetű hulladékok és melléktremékek feldolgozása

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Ipar Állatorvoslás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632300955

tartalom:

Az elhullott állatok tetemét fogyasztásra alkalmatlan vágóhídi melléktermékeket a fejlett országokban világszerte összegyűjtik, majd a takarmányozásban kitűnően felhasználható húslisztnek dolgozzák föl. Ez a higiéniai és környezetvédelmi tekintetben is nagy fontosságú tevékenység a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium 1976-ban kidolgozott fejlesztési terve alapján hazánkban szintén új lendületet kapott: számos fehérje-feldolgozó létesítése van folyamatban, sok üzem korszerűsítése fejeződött be, illetve kezdődött meg, különös tekintettel azokra a modern technológiai vívmányokra, amelyek gazdaságosabbá és higiénikusabbá teszik ezt a munkát. A szerzők ebben a kötetben most részletes és pontos útmutatással szolgálnak a terület minden szakemberének. Ismertetik a korszerű begyűjtési és szállítási rendszereket, feldolgozás módjait és technológiáit, az üzembe állítható különböző gépeket és berendezéseket, sorra veszik a higiénia a biztonságtechnika előírásait, a szagtalanítás és a szennyvíztisztítás lehetőségeit, majd gazdag, nemzetközi tapasztalatokon kiérlelődött ötleteket adnak a fejlesztési elvek megvalósításához, összefoglalva az új fehérje-feldolgozók tervezésének és szervezésének alapvető szempontjait, valamint a legjobbnak ítélt technológiákat.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!