GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Bányamunkás kézikönyve

Bányamunkás kézikönyve

Kiadás:

h. n., 1964

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Ipar Bányászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

211 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

˝A kézikönyv magában foglalja a már eddig ismert és új technológiai eljárásokat, valamint a gépek kezelésével kapcsolatos előírásokat, utasításokat. A munkahelyek és gépek telepítési, ill. üzemeltetési feltételeit az üzemek felelős műszaki vezetői tartoznak a mindenkor érvényben levő bányahatósági előírások, utasítások megtartásával megállapítani. A fentiekből adódik, hogy a kézikönyv elsőrendű és fő célja az, hogy dolgozóink biztonságban és biztonságosan végezzék munkájukat, ezáltal a baleseteket megelőzzük, ill. a balesetek számát csökkentsük. Ezen nemes célt könyvünkkel úgy kívánjuk szolgálni, hogy az a szó valódi értelmében a dolgozók kézikönyve legyen.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!