GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Bütykös mechanizmusok

: Bütykös mechanizmusok

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

182 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631029158

tartalom:

˝A bütykös mechanizmusokkal foglalkozó szakkönyvünk kiadásával azt a célt tűztük magunk elé, hogy az olyan iparágak konstruktőreinek és technológusainak, ahol a bütykös mechanizmusok döntő szerepet játszanak a gyártmányok teljesítőképessége szempontjából tudományosan megalapozott, de a gyakorlatra irányuló útmutatást adjunk a bütykös mechanizmusok méretezéséhez, tervezéséhez és gyártásához. A szerzők arra törekedtek, hogy a bőséges nemzetközi szakirodalomban található elméleti és gyakorlati vizsgálatok eredményeiből azokat az ismereteket és eljárásokat válasszák ki és mutassák be tömör, egyszerű formában, amelyek lényegesek valamely bütykös mechanizmus fejlesztéséhez, az első vázlattól az ésszerűen legyártott és az üzemben kipróbált szerkezetig. Előtérbe helyeztük a feldolgozógép- és a megmunkálógépgyártásban elterjedt bütykös mechanizmus-típusokat. Az utóbbi években lényeges előrehaladást értek el az optimális paraméterek számítógépes meghatározásában, valamint a bütyöktestek számjegyes vezérlésű szerszámgépeken való gyártásában, illetve a rendkívül pontos utánalakító berendezésekkel való kialakításában. A könyv nemcsak az ipari szakembereknek hasznos, hanem sok segítséget nyújt a gépészmérnök-hallgatóknak is a "Mechanizmusok" megfelelő tanulmányozásához.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!