GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Csomagolástechnikai kézikönyv

: Csomagolástechnikai kézikönyv

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

603 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631032795

tartalom:

"Az ipar és a kereskedelem fejlődésével mindinkább előtérbe kerül a csomagolás. Ma már a gépipari, élelmiszeripari, gyógyszeripari termékek csomagolása a termék rendeltetésszerű használatához alkalmazkodik. A csomagolóiparban foglalkoztatottak között ma már több ezer technikus és mérnök dolgozik. Az ő számukra nyújt nagy segítséget Rockstroh Csomagolástechnikai kézikönyv c. mű. A könyv a csomagolás egész területét felöleli. Ismerteti a csomagolás mechanikai, klimatikus korróziós stb. igénybevételét és az áruvédelmet, a csomagolás gyakorlati végrehajtását az üzemben, részletesen elemzi a különféle csomagolószereket, így a papír, a fa, a fém, az üveg, a műanyag alapú csomagolóanyagokat. Foglalkozik a csomagolás párnázásával, a csomagolóeszközök zárásával. Tárgyalja a gépek, műszerek, tömegcikkek, fogyasztási cikkek csomagolását."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!